Prăjituri la cuptor cu ton și dovlecei cu pansament cu iaurt cu lămâie
Turtele de Tunan și dovlecei coapte cu pansament cu iaurt de lămâie sunt un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 191 calorii, 16g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără grăsimi, ton, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete la cuptor cu sos de iaurt cu lămâie, Prăjituri Cu Dovlecei Cu Ton, și Prăjituri crocante de dovlecei cu sos de mărar de iaurt.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați untul într-o cratiță la foc mediu-mare. Sotati ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți tava din heat.In într-un castron mare, se adaugă tonul, ceapa, dovlecelul, oul, brânza, sucul de lămâie, condimentele și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru Ungerea Insertului
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mandarine, Fiecare
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se amestecă totul până se combină bine.Pulverizați două foi de copt cu spray-ul de gătit antiaderent.Formați amestecul în chiftele, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Așezați chiftelele pe foaia de copt și coaceți timp de 7-10 minute pe o parte până când sunt ușor aurii, apoi răsturnați și continuați încă 7-10 minute.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.