Welsh prăjituri este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 100 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Dacă aveți lapte, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Prăjituri galeze, Prăjituri Galeze, și Prăjituri Galeze.
Instrucțiuni
1
Cerneti faina, praful de copt si sarea in bol. Puneți untul și untura și amestecați până seamănă cu pesmetul fin. Se amestecă zahărul și coacăzele sau stafidele. Bateți ușor ouăle și adăugați la amestecul de făină cu suficient lapte pentru a face un aluat ferm similar cu patiseria scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Produse De Patiserie Scurtă
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
1 1/3 Cană Melasă
Coacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Untură
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se răcește aluatul 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Rulați aluatul la 1/4 inch pe suprafața făinoasă și tăiați cu runde de 3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Coaceți prăjiturile pe o tavă unsă sau o tigaie (îmi folosesc tigaia electrică cu doar puțin spray antiaderent) la foc mic până se rumenesc. Se răcește și se presară cu zahăr. De asemenea, acestea îngheață bine.