Prăjituri Dulci
Oatcakes dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 111 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de apă, miere, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Prăjituri cu ovăz, Torturi de merișor, și Staffordshire Oatcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, laptele și stafidele într-o cratiță. Se fierbe. Se amestecă încet ovăzul, mierea (după gust) și scorțișoara. Reduceți căldura și gătiți timp de aproximativ 10 minute.
Când fulgi de ovăz este mult mai puțin lipicios, se toarnă în castron. Pulverizați foaia de cookie cu spray de gătit. Luați mici mâini de fulgi de ovăz (acest lucru este foarte dezordonat) și îngenuncheați în bile.
Așezați pe foaia de cookie. Puneți găuri mici în fiecare minge și umpleți cu miere. Închideți cu fulgi de ovăz în plus.
Puneți foaia de cookie în cuptor și coaceți timp de aproximativ 10 - 15 minute la 350 grade F (175 grade C).