Prăjituri Duble Cu Ciocolată Și Pere

Prăjituri Duble Cu Ciocolată Și Pere
Ciocolată dublă și prăjituri cu pere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 673 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. În schimb, un amestec de făină universală, zahăr, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 30 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri Duble Cu Ciocolată, Prăjituri Bundt Cu Ciocolată Dublă, și Prăjituri Cu Unt Lipicioase Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Când mă uit pe fereastră, este greu de imaginat că toamna începe oficial mâine. Avem două sezoane aici mai mult sau mai puțin, calde și fierbinți. Crăciunul sărbătorit într-o rochie de vară, ei bine, "nu este fittin". Este jes "nu se potrivește", dar există semne care nu pot fi confundate. Noaptea cade mai devreme, vântul a luat în sfârșit, pecanii cântăresc ramurile copacilor. Lumina dă acum subtonuri albastre reci, am pus difuzorul înapoi în studio, programul meu de fotografiere s-a schimbat. Cel mai important, cuptorul bâzâie cu tarte, creme și prăjituri precum Aceste prăjituri duble cu ciocolată și pere, o adaptare fără gluten a rețetei mamei mele.Îmi place spontaneitatea la fel de mult cum îmi plac anumite ritualuri de familie. Unul care părinții mei au înapoi acasă este de a obține împreună pentru ceai timp de zi cu zi în jurul ora patru sau cinci. Chiar și acum, când bunica mea a plecat, mama face aceeași plimbare în curte până la bunicul meu și continuă tradiția. Una dintre cele mai dragi amintiri ale mele este întotdeauna acest moment împărtășit în jurul mesei lor din sufragerie chiar când se întunecă afară și ne simțim confortabil în jurul unei felii de tort și o ceașcă fierbinte de ceai și chat.As un copil, aș sta liniștit și aș asculta un amestec de conversații, de la politică și literatură la întrebările mai de bază despre ce să gătesc pentru următoarea familie. Ca un adolescent am început să iau parte prin aducerea tratează de propria mea ca madeleines și langues de chat-uri. Ca adult, de fiecare dată când merg acasă, stau liniștit și ascult, literalmente captivat de fiecare cuvânt pe care îl spun, de fiecare eveniment sau membru al familiei despre care vorbesc. Încerc să încapsulez acele momente prețioase pentru fâșiile lungi de timp pe care le-am petrecut departe de ele.Vine toamna când meu "cozying-it-up" începe să lovi cu piciorul în, fac acest tort în fiecare week-end, astfel încât să putem avea ceai și tort ca ei fac acasă. Habar nu am de unde a luat mama Rețeta originală, tocmai am găsit mai multe copii ale acesteia în diferite cutii de rețete prin casă. Îmi place pentru simplul motiv că puteți face propriul dvs. cu aroma care vă place. Octombrie ar putea fi cardamom și fistic, noiembrie ar putea da drumul la migdale și vanilie, în timp ce Decembrie ar putea vedea unele fructe confiate colorate. Acum sunt pere și ciocolată.După ce am adaptat cu succes o rețetă de tartă cu ciocolată la începutul acestei luni la o versiune cu gluten, am crezut că tortul meu preferat va deveni lângă gluten. Tortul nu a fost greu de adaptat folosind diferite făini, iar ouăle și untul sunt acolo pentru a ajuta ingredientele să se lege și să crească corect. E greu să strici lucrurile când sunt ouă și unt. Am adăugat pudră de cacao și ciocolată neagră topită în aluat și am acoperit fiecare prăjitură cu felii de pere coapte. Știam că făinurile pot da o textură diferită, nisipoasă prăjiturilor finite, așa că le-am copt ușor, astfel încât să rămână umede câteva zile.Am omis intenționat orice fel de condiment de data aceasta, dar mă gândesc la cardamom pentru următoarea ceașcă de ceai. De asemenea, vreau să încerc să adaptez acest superb tort cu ulei de măsline de Connie și aceste drăguțe prăjituri Nutella pound De Dana. Îmi dau seama că Fall e aici...Ciocolată dublă și pere prăjituri: face cinci prăjituri de 3 inch (Am folosit aceste garnituri) sau un tort pâine.1 baton (113gr)unt nesărat, la temperatura camerei1/2 cană (100gr) zahăr3 ouă2 oz (60gr) ciocolată semidulce, topită și ușor răcită1/4 cană (60ml) zără1/3 cană (60gr) făină de orez dulce1/3 cană (60gr) făină de sorg (ai putea folosi amarant sau quinoa)sau 1 cană (125gr) făină universală în schimb, dacă nu 15gr) pudră de cacao1 1/4 linguriță praf de copt1 pere, coapte, decojite, fără sâmburi și feliate subțire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Făină De SorgFăină De Sorg
Lichior De AluneLichior De Alune
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
AmarantAmarant
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Preîncălziți cuptorul la 177° și poziționați un suport în centru. Ungeți căptușelile pentru cupcake sau o tigaie și așezați-le pe o foaie de copt. Set aside.In vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie până când sunt ușoare și cremoase, aproximativ 2-3 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați ouăle, pe rând, scarpinând părțile laterale ale bolului între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ciocolata topită și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
4
Adăugați zeama și bateți, încă la foc mic, până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
5
Adăugați făinurile, cacao și praful de copt și bateți timp de 30 de secunde. Măriți viteza la mediu și bateți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
6
Turnați amestecul în tigaia pregătită și așezați feliile de pere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți timp de 30-40 de minute pentru o pâine, 20-25 de minute pentru prăjituri individuale. Verificați cel mai devreme timp de coacere indicat, deoarece fiecare cuptor funcționează diferit și doriți să păstrați tortul(prăjiturile) umed (e) în interior.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista