Prăjituri din făină de porumb cu roșii și Okra
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 58 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână rucola, praf de copt, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Prăjituri Din Făină De Porumb Okra, Prăjituri din făină de porumb Okra cu baie de iaurt cu lămâie de coriandru, și Mini prăjituri din făină de porumb cu gust de roșii de moștenire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Bateți împreună oul și 1 1/2 căni de apă; se adaugă la amestecul de făină de porumb, amestecând până se omogenizează.
Smash usturoi pentru a face o pastă. Se amestecă okra, jalapeo și pasta de usturoi în amestecul de făină de porumb. (Aluatul va fi gros și se va îngroșa și mai mult pe măsură ce stă, așa că adăugați apă, dacă este necesar.)
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Se Toarnă 1 Lingură. bateți pentru fiecare tort în tigaie și aplatizați ușor într-un tort de 2 inci. (Nu supraaglomerați prăjiturile din tigaie.) Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule. Întoarceți și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Condimentează cu sare kosher și piper. Păstrați cald într-un cuptor de 200. Repetați procedura cu aluatul și uleiul rămas.
Întindeți fiecare tort cu aproximativ 1 linguriță. brânză pimiento. Se acoperă cu rucola, roșii, busuioc și sare și piper kosher.