Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, prăjiturile de zână cu zăpadă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 201 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 143 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr auriu, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Ciocolată Cu Zăpadă, Cookie-Uri De Copac Acoperite De Zăpadă, și Desert Cu Fructe De Munte Stâncos Acoperit De Zăpadă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aliniați 18 găuri ale unei cutii de coc de 2 x 12 găuri cu cutii de tort din hârtie. Se topește untul și se răcește timp de 5 minute, se răstoarnă într-un castron mare cu toate ingredientele tortului, apoi se bate împreună timp de 1-2 minute până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți amestecul de tort în cutiile de tort, umplându-le cu trei sferturi pline (o lingură îngrămădită este aproximativ corectă).
4
Coaceți timp de 15-18 minute până se rumenesc ușor și ferm la atingere. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a face glazura, puneți albușul de ou și sucul de portocale într-un castron rezistent la căldură, Cerneți zahărul glazurat, apoi puneți peste o tigaie cu apă clocotită. Folosind un tel electric de mână, bateți glazura timp de 7 minute până când este lucioasă și stă în vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Rulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc, apoi se amestecă încă 2 minute până se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Feliați subțire jeleurile de fructe. Puneți glazura pe prăjituri, învârtindu-l cu un cuțit, apoi decorați cu felii de fructe de jeleu și câteva bile de argint. Lăsați să setați. Prăjiturile se vor păstra până la 3 zile în forma de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummies
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.