Prăjituri de somon și cartofi cu verdeață mixtă
Prăjiturile de somon și cartofi cu verdețuri mixte sunt fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $17.93 pe portie, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 640 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, scallions, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Risotto prăjituri cu verdețuri mixte, Prăjituri de Crab peste verdeață mixtă cu pansament de lămâie, și Prăjituri de Crab pe verdeață mixtă cu vinaigret de arahide.
Instrucțiuni
Ungeți fundul unei tigaie mare adâncă cu 1 lingură de ulei.
Puneți cartofii în tigaie și presărați cu 1/2 linguriță de sare. Se acoperă cu ceapa și apoi somonul.
Presărați încă 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper peste somon.
Adăugați apa în tigaie, acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când somonul și cartofii sunt gata, aproximativ 15 minute.
Scoateți somonul și fulgul.
Scurgeți bine cartofii și puneți-i într-un bol mediu.
Adăugați smântâna și piureul, lăsând cartofii destul de gros.
Adăugați somonul, încă 1/2 linguriță de piper, scallions și 2 linguri de mărar. Formați amestecul în opt prăjituri; nu trebuie să fie perfect simetrice sau netede.
Adăugați 1 lingură de ulei și încălziți la foc moderat.
Adăugați jumătate din prăjiturile de somon în tigaie și rumeniți bine pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și repetați cu un alt ulei de lingură și prăjiturile de somon rămase.
Într-un vas mediu de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați muștarul, oțetul și restul de 1 lingură de mărar și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei încet, amestecând.
Adăugați verdele, aruncați și puneți pe farfurii. Topiți fiecare salată cu două prăjituri de somon și o pană de lămâie.
Recomandare de vin: aromele complete ale acestei salate pot lua un chardonnay care ar îneca alte feluri de mâncare. Selectați o sticlă din Napa sau Sonoma Valley din California pentru un tratament memorabil.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.