Prăjituri De Somon Super Ușoare

Prăjituri De Somon Super Ușoare
Torturi de somon Super ușor este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 699 calorii, 22g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper de lămâie, ceapă verde, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până firimiturile cracker ai putea urma acest curs principal cu Ritz Cracker Pie ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mousse De Somon Super Ușor-Martha Stewart, (Super-Ușor!) Somon afumat și cremă de brânză produse de patiserie, și Pui De Nucă De Cocos: Super Rapid -Super Ușor - Super Yum.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună somonul, oul, uleiul de măsline, ceapa verde și 2/3 cană firimituri de cracker. Condimentează cu piper de lămâie. Formați amestecul în 8 patties. Înveliți prăjiturile cu firimiturile de cracker rămase și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Ceapa VerdeCeapa Verde
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți 10 minute în cuptorul preîncălzit, întorcând o dată sau până se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic locurilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista