Prăjituri de somon cu aioli de coriandru-ghimbir
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ghimbir, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prăjituri Cu Somon Cu Coriandru De Ghimbir, Somon cu coriandru și aioli Serrano prăjiți, și Prăjituri de somon Cajun cu Aioli de lămâie-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un procesor de alimente, care lucrează în loturi, pulse somon doar până la tocat fin.
Răzuiește într-un castron.
Adăugați făină de porumb, șalotă, maioneză, sos de soia, muștar, usturoi, ghimbir și cinci condimente la somon. Formați ușor amestecul în 10 chiftele egale de aproximativ 3 inci lățime și 3/4 inch grosime; așezați ușor pe o foaie de hârtie cerată sau folie.
Se toarnă 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați jumătate din prăjituri și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți și opace, dar totuși cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 6 până la 8 minute în total. Pe măsură ce prăjiturile sunt gătite, transferați-le într-un platou rezistent la cuptor și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200.
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți prăjiturile rămase.
Se servește cu aioli de coriandru-ghimbir.