Prăjituri de somon cu aioli de coriandru-ghimbir

Prăjituri de somon cu aioli de coriandru-ghimbir
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ghimbir, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prăjituri Cu Somon Cu Coriandru De Ghimbir, Somon cu coriandru și aioli Serrano prăjiți, și Prăjituri de somon Cajun cu Aioli de lămâie-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un procesor de alimente, care lucrează în loturi, pulse somon doar până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Răzuiește într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați făină de porumb, șalotă, maioneză, sos de soia, muștar, usturoi, ghimbir și cinci condimente la somon. Formați ușor amestecul în 10 chiftele egale de aproximativ 3 inci lățime și 3/4 inch grosime; așezați ușor pe o foaie de hârtie cerată sau folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Se toarnă 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați jumătate din prăjituri și gătiți, întorcând o dată, până se rumenesc pe ambele părți și opace, dar totuși cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), 6 până la 8 minute în total. Pe măsură ce prăjiturile sunt gătite, transferați-le într-un platou rezistent la cuptor și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și gătiți prăjiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se servește cu aioli de coriandru-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
AioliAioli
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista