Prăjituri de somon Cajun cu Aioli de lămâie-usturoi
Torturile de somon Cajun cu Aioli de lămâie-usturoi ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați somon roz în apă, ulei de canolan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de ton cu usturoi Aioli de lămâie, Prăjituri De Crab Cu Sos Aioli Cu Usturoi De Lămâie, și Prăjituri De Quinoa Cu Brânză Cu Usturoi Prăjit Și Aioli De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aioli, combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Pentru a pregăti prăjituri, combinați somonul și următoarele 5 ingrediente (prin muștar) într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de somon în 8 porții egale, modelând fiecare porție într-o pastă (grosime de 1/2 inch). Pateuri de dragare în 1/2 cană pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați chiftelele în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor si se incalzeste.
Serviți aioli peste somon.