Prăjituri de păstrăv afumat cu sos de cremă de muștar-arpagic
Prăjiturile de păstrăv afumat cu sos de cremă de muștar-arpagic este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstrăv, cartofi, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri de dovlecei cu păstrăv afumat, Prăjituri Cu Cartofi De Păstrăv Afumat, și Salată de păstrăv și muștar afumat la cald pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Sos De Cremă De Muștar-Arpagic.
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Presărați 3/4 cană pesmet pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 5 minute sau până devin aurii; pus deoparte.
Combinați restul de 1/4 cană pesmet, piure de cartofi și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu. Formați amestecul în 8 chiftele mici.
Așezați pesmetul prăjit pe o farfurie sau un vas puțin adânc. Dragați prăjiturile de pește în pesmet și lăsați-le deoparte.
Înveliți prăjiturile de pește pe fiecare parte cu spray de gătit. Gătiti prăjiturile într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Top prăjituri cu sos de cremă de muștar-arpagic.