Prăjituri De Porumb Cu Mămăligă
Nevoie de un garnitură vegetariană? Prăjiturile cu porumb Polenta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 71 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, mămăliga, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Torturi Jalapeno - Jack Polenta Cu Salsa De Porumb Cilantro, Prăjituri cu șuncă, mazăre și mămăligă, și Prăjituri Cu Mămăligă Cu Verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați polenta, făina, praful de copt, sifonul, zahărul și sarea.
Adăugați oul și laptele de unt. Bateți cu un bici până când aluatul este neted. Se amestecă ceapa, porumbul și untul.
Așezați o tavă sau o tigaie de 10 până la 12 inci (antiaderentă, dacă doriți) la foc mediu. Când este fierbinte, bateți lingura în porții de 1/4 cană pe tavă, distanțându-se ușor. Gatiti pana cand marginile arata uscate, intoarceti cu o spatula larga si fundul maro, 2-3 minute in total.
Serviți clătite ca fierte sau aranjați într-un singur strat pe rafturi pe foi de copt și păstrați cald într-un cuptor de 150 până la 15 minute.
Așezați clătitele pe farfurii și serviți cu sos chipotle adăugat după gust.