Prăjituri de pește Sofrito cu sos Tartar cremos Chipotle
Sofrito prăjituri de pește cu sos tartar cremos Chipotle necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 136 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei gras, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Prăjituri de pește și porumb cu sos Tartar, Tacos de pește Crackling cu sos Tartar Chipotle, și Prăjituri De Pește Afumat Cu Sos Tartar De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru a pregăti prăjiturile, așezați ardeiul gras verde și următoarele 4 ingrediente (prin ceapă) într-un robot de bucătărie; pulsați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați amestecul de ardei gras; sotati 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6
Scoateți din căldură; se răcește complet. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
7
Puneți pâinea în robotul de bucătărie; procesați până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană. Se toacă 1 kilogram de pește în bucăți de 1/4 inci; așezați într-un castron mare. Se taie restul de 1/2 lire de pește; loc în procesor de alimente. Pulse până se toacă fin; se adaugă la peștele tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați amestec de ardei gras, pesmet, 1 3/4 lingurițe sare, 1/2 linguriță piper negru, coajă de portocală și albușuri de ou în amestecul de pește; amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.