Prăjituri De Pește Dijon Cu Verdeață
Prăjituri de pește Dijon cu verdeață este un fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 75 de porții. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 30 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, salată verde, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Prăjituri Cu Pește De Somon Cu Rețetă De Salată De Verdeață De Vară, Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, și Mănâncă Verdețurile Alea! Salată de pui cu vinetă Dijon și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați tilapia pe o foaie de copt cu margini și condimentați cu linguriță sare și linguriță piper.
Coaceți până la fiert, 10 până la 12 minute.
Lăsați să se răcească și fulgi în mici pieces.In un castron mediu, combinați maioneza, ouăle, mărarul și 1 lingură de muștar. Îndoiți tilapia și panko. Formați amestecul în 8 prăjituri și răciți cel puțin 30 de minute.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti prajiturile tilapia pana devin aurii, 3-5 minute pe fiecare parte.Între timp, într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul, restul de 1 linguriță de muștar, linguriță de sare și linguriță de piper.
Adăugați salata verde și aruncați pentru a combina.
Se servește cu prăjiturile cu pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.