Prăjituri De Pește De Paște

Prăjituri De Pește De Paște
Paștele de pește este un pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, masă matzo, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Ușoare De Paște, Ton De Paște Pește Gefilte, și Pește Gefilte prăjit în tigaie de casă pentru un Seder de Paște Haute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa si ardeii in 1 lingura. ulei în tigaie mare 3 min. sau până când este crocant-fraged; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați pește, făină matzo, 1 lingură. mayo, ou, pătrunjel și sare; se amestecă până se omogenizează bine. Formați în 24 de prăjituri mici, folosind aproximativ 1 lingură. amestec de pește pentru fiecare tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
4
Așezați într-un singur strat pe tava mare sau pe foaia de copt; acoperi. La frigider 15 min. sau până la firmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Între timp, combinați maioneza rămasă, smântâna și sucul de lămâie; acoperi. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
6
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați prăjituri de pește, în loturi; gatiti 2 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți, întorcându-se cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Se servește cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista