Prăjituri de pește de mazăre zdrobite cu maioneză de ardei iute

Prăjituri de pește de mazăre zdrobite cu maioneză de ardei iute
Prăjiturile de pește de mazăre zdrobite cu maioneză de ardei iute este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, mazăre, ulei de floarea soarelui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Prăjituri noi de pește de cartofi zdrobite cu maioneză de hrean, Prăjituri de pește Kipper cu maioneză de năsturel, și Smucitură de porc pe ardei roșu Mayo și prăjituri cu mazăre cu ochi negri.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita, sarata pana se inmoaie, adaugand mazarea pentru ultimele 5 minute. Între timp, puneți peștele într-un vas cu microunde, punctați cu unt, acoperiți cu folie alimentară, apoi cuptorul cu microunde la mare timp de 3-4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Scurgeți cartofii și mazărea, apoi reveniți în tigaie și zdrobiți bine. Pielea și fulgii de pește, apoi se adaugă la piure și se condimentează. Se modelează în 8 prăjituri cu mâinile făinoase și se pudrează ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, apoi prăjiți prăjiturile de pește Până când sunt crocante și aurii, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Amestecați maiaua, varul și ardeiul iute, apoi serviți cu prăjiturile de pește, pene de tei și salată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista