Prăjituri De Pește De Cod
Blinele de pește Cod ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 12 și costă 92 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 141 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt calumet, qt. uleiul, făina și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biscuiți De Pește Sărat, Prăjituri Ușoare De Pește De Cod, și Cum să gătești: pește și porumb.
Instrucțiuni
Puneți peștele într-un castron mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet peștele.
Lăsați să stea la temperatura camerei 8 ore, schimbând apa cel puțin la fiecare 2 ore pentru a elimina excesul de sare. Clătiți peștele; așezați în tigaie mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi complet peștele; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 5 min sau până când peștele este fraged. Clătiți peștele. Se taie cu furculita; se pune într-un castron mediu.
Adăugați făină, apă, ceapă, ouă, pătrunjel, praf de copt și piper; se amestecă bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la 191°. adăugați cu grijă linguri de nivel din amestecul de pește, în loturi, în tigaie. Gatiti pana se rumenesc, intorcand ocazional.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.