Prăjituri De Pește Cu Cartofi Dulci Bajan
Prăjiturile de pește cu cartofi dulci Bajan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,58 USD pe porție. O porție conține 701 calorii, 40g de proteine, și 38g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, pătrunjel, mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu pește și cartofi, Prăjituri Crocante Cu Cartofi Și Pește, și Tinapa (pește afumat) și prăjituri cu piure de cartofi.
Instrucțiuni
Mash cartof dulce, folosind doar la fel de mult lapte și ceapă cât este nevoie pentru a face o consistență normală de "piure de cartofi". Se amestecă sare, piper, ou și pătrunjel. Fulgi de pește și se adaugă la amestecul de cartofi dulci ar trebui să fie destul de rigid, astfel încât să poată fi format în chiftele. A trebuit să-l îngroaș pe al meu pentru a obține spatula să se lipească de ea. (În acest moment puteți răci amestecul până când este necesar)
Încălziți uleiul într-o tigaie largă (uleiul ar trebui să urce pe părțile laterale ale tigaiei cu aproximativ o jumătate de centimetru). Împărțiți amestecul de pește în porții egale și formați-l în chiftele de pește. Udați-vă mâinile pentru a împiedica amestecul să se lipească de mâini. Îndepărtați ușor prăjiturile de pește în făină și adăugați la uleiul fierbinte. Se prăjesc pe ambele părți până se rumenesc.
Serviți imediat cu sos fierbinte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.