Prăjiturile de pește cu cartofi dulci Bajan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,58 USD pe porție. O porție conține 701 calorii, 40g de proteine, și 38g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, pătrunjel, mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu pește și cartofi, Prăjituri Crocante Cu Cartofi Și Pește, și Tinapa (pește afumat) și prăjituri cu piure de cartofi.
Instrucțiuni
1
Mash cartof dulce, folosind doar la fel de mult lapte și ceapă cât este nevoie pentru a face o consistență normală de "piure de cartofi". Se amestecă sare, piper, ou și pătrunjel. Fulgi de pește și se adaugă la amestecul de cartofi dulci ar trebui să fie destul de rigid, astfel încât să poată fi format în chiftele. A trebuit să-l îngroaș pe al meu pentru a obține spatula să se lipească de ea. (În acest moment puteți răci amestecul până când este necesar)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Încălziți uleiul într-o tigaie largă (uleiul ar trebui să urce pe părțile laterale ale tigaiei cu aproximativ o jumătate de centimetru). Împărțiți amestecul de pește în porții egale și formați-l în chiftele de pește. Udați-vă mâinile pentru a împiedica amestecul să se lipească de mâini. Îndepărtați ușor prăjiturile de pește în făină și adăugați la uleiul fierbinte. Se prăjesc pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.