Prăjituri De Pește Cu Cartofi Dulci Bajan

Prăjituri De Pește Cu Cartofi Dulci Bajan
Prăjiturile de pește cu cartofi dulci Bajan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,58 USD pe porție. O porție conține 701 calorii, 40g de proteine, și 38g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, pătrunjel, mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu pește și cartofi, Prăjituri Crocante Cu Cartofi Și Pește, și Tinapa (pește afumat) și prăjituri cu piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Mash cartof dulce, folosind doar la fel de mult lapte și ceapă cât este nevoie pentru a face o consistență normală de "piure de cartofi". Se amestecă sare, piper, ou și pătrunjel. Fulgi de pește și se adaugă la amestecul de cartofi dulci ar trebui să fie destul de rigid, astfel încât să poată fi format în chiftele. A trebuit să-l îngroaș pe al meu pentru a obține spatula să se lipească de ea. (În acest moment puteți răci amestecul până când este necesar)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2
Încălziți uleiul într-o tigaie largă (uleiul ar trebui să urce pe părțile laterale ale tigaiei cu aproximativ o jumătate de centimetru). Împărțiți amestecul de pește în porții egale și formați-l în chiftele de pește. Udați-vă mâinile pentru a împiedica amestecul să se lipească de mâini. Îndepărtați ușor prăjiturile de pește în făină și adăugați la uleiul fierbinte. Se prăjesc pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Serviți imediat cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Revista