Prăjituri de ovăz și spanac cu sos de hrean

Prăjituri de ovăz și spanac cu sos de hrean
Prăjituri de ovăz și spanac cu sos de hrean este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 528 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți hrean, morcov, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Prăjituri de pește cu ierburi cu sos de hrean verde, Prăjituri cu somon și pește alb cu sos de castraveți de hrean, și Prăjituri Cu Somon Și Pește Alb Cu Sos De Castraveți De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți laptele la fiert. Se amestecă ovăzul și se ia de pe foc. Într-un castron mic, combinați smântâna, hreanul și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-o tigaie mare antiaderentă topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați morcovul și caju și gătiți, amestecând ocazional, până când morcovul este fraged, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se ia de pe foc și se amestecă ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
6
Într-un castron, amestecați pătrunjelul, ouăle, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și amestecul de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc moderat. Folosind o măsură de 1/4 cană, scoateți movile din amestecul de ovăz în tigaie și aplatizați cu o spatulă. Se prăjește în loturi, adăugând uleiul rămas după cum este necesar, până devine auriu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Păstrați cald într-un cuptor de 200 pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Între timp, într-o cratiță medie, topiți lingura rămasă de unt la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Adăugați spanacul și restul de 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Acoperiți și gătiți până la fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Se servește cu prăjiturile de ovăz cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Recomandare de vin: mulți consideră că Tocai Friulano este cel mai bun vin alb din Italia. Neobișnuit de bogat, cu aciditate înviorătoare, Tocai va rezista mai mult decât spanacului și hreanului aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista