Prăjituri de ovăz
Oatcakes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 10. 131 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, drojdie cu creștere rapidă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turte De Ovăz Cu Ghimbir, Torturi Staffordshire, și Prăjituri cu semințe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, ovăzul, zahărul, sarea și drojdia.
Bateți în 2 căni de apă caldă. Acoperiți cu un prosop mare și lăsați să stea până când amestecul este bulbuc, aproximativ 1 oră.
Bateți bicarbonatul de sodiu și praful de copt în aluat. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați aluatul în tigaie cu 1/4 cană (va trebui să lucrați în loturi). Gatiti pana se formeaza bule pe partea superioara a turtei, aproximativ 2 minute, apoi intoarceti si gatiti pana cand partea inferioara se rumeneste, inca aproximativ 1 minut. Repetați până când aluatul a dispărut, apoi serviți imediat cu oricare dintre toppingurile suplimentare.