Prăjituri de orez prăjite cu slănină și varză
Reteta prajituri de orez prajit cu Bacon si varza ar putea satisface pofta ta chinezeasca in aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 2 și costă 2,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 698 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, slănină, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Orez prăjit cu varză și slănină, Varză roșie în stil orez prăjit și grâu Bulgur {cu ou prăjit}, și Bacon De Sud-Varză Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mic și adăugați slănină. Se prăjește până când slănina este foarte crocantă, cu câteva linguri de grăsime redate în tigaie, adăugând apă dacă tigaia pare să se usuce. Baconul este gata când se formează mici bule de săpun în jurul părților laterale.
Scoateți bucățile de slănină pentru a le scurge pe prosoape de hârtie.
Creșteți căldura la mare. Când grăsimea începe să fumeze, adăugați prăjituri de orez într-un singur strat.
Lăsați să se prăjească netulburat timp de 15 până la 20 de secunde până se formează o crustă, apoi aruncați cu o spatulă offset pentru a elibera prăjiturile din tigaie. Se prăjește până devine crustă pe mai multe părți, apoi se lasă deoparte să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Lăsați tigaia să se încălzească până la fumat, apoi adăugați varză și un vârf foarte mic de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand varza este doar frageda, cu o multime de pete negre cu vezicule.
Adăugați 1 lingură de apă, gochujang, sos de soia, oțet și șapte pudră de condimente în tigaie. Se amestecă pentru a acoperi varza, apoi se pliază în prăjituri de orez și slănină. Se aruncă până se acoperă cu sos, se acoperă cu scallions și se servește imediat.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.