Reteta prajituri de orez prajit cu Bacon si varza ar putea satisface pofta ta chinezeasca in aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 2 și costă 2,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 698 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, slănină, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 114 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Orez prăjit cu varză și slănină, Varză roșie în stil orez prăjit și grâu Bulgur {cu ou prăjit}, și Bacon De Sud-Varză Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mic și adăugați slănină. Se prăjește până când slănina este foarte crocantă, cu câteva linguri de grăsime redate în tigaie, adăugând apă dacă tigaia pare să se usuce. Baconul este gata când se formează mici bule de săpun în jurul părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți bucățile de slănină pentru a le scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Creșteți căldura la mare. Când grăsimea începe să fumeze, adăugați prăjituri de orez într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
4
Lăsați să se prăjească netulburat timp de 15 până la 20 de secunde până se formează o crustă, apoi aruncați cu o spatulă offset pentru a elibera prăjiturile din tigaie. Se prăjește până devine crustă pe mai multe părți, apoi se lasă deoparte să se scurgă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați tigaia să se încălzească până la fumat, apoi adăugați varză și un vârf foarte mic de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand varza este doar frageda, cu o multime de pete negre cu vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 1 lingură de apă, gochujang, sos de soia, oțet și șapte pudră de condimente în tigaie. Se amestecă pentru a acoperi varza, apoi se pliază în prăjituri de orez și slănină. Se aruncă până se acoperă cu sos, se acoperă cu scallions și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Pastă De Fasole Roșie Asiatică
Gochujang
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.