Prăjituri de orez cu pastă de Chili, fasole neagră fermentată și boabe de piper Sichuan

Prăjiturile de orez cu pastă de Chili, fasole neagră fermentată și boabe de piper Sichuan ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 513 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 184 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pastă de fasole chili, fasole fermentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Limbă foarte crocantă cu pastă de fasole Chili și boabe de piper Sichuan, Cina în seara asta: pui cu pastă de boabe de piper Sichuan, și Chili de vită și fasole neagră cu prăjituri de porumb cu ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți prăjituri de orez uscate, înmuiați prăjiturile de orez în apă cu o seară înainte.
Se scurge și se lasă deoparte.
Adăugați cârnați într-un wok uscat sau tigaie și încălziți la foc mare, amestecând constant până când grăsimea începe să se rumenească. Continuați să gătiți până când cârnații se rumenesc ușor la exterior. (Câteva cuburi carbonizate sunt în regulă).
Scoateți cârnații din wok cu o lingură cu fante, păstrând grăsimea.
Întoarceți wok-ul la foc mare până la fumat.
Adăugați bok choy și gătiți, amestecând continuu până când este fraged, aproximativ 2 minute.
Scoateți din wok și puneți-l deoparte.
Adăugați ulei vegetal în wok și reveniți la foc mic.
Adăugați pastă de chili și fasole neagră fermentată și amestecați timp de 15 secunde.
Adăugați prăjiturile de orez și amestecați pentru a acoperi uniform.
Adăugați sosul de soia și 1/4 cană de apă. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți wok-ul sau tigaia cu un capac și lăsați prăjiturile de orez să se înmoaie în lichid, 1 până la 3 minute în funcție de marcă, amestecând ocazional pentru a preveni lipirea.
Scoateți capacul și continuați să amestecați, până când tot lichidul a dispărut.
Întoarceți cârnații și bok choy înapoi în wok și amestecați pentru a amesteca.
Se transferă într-un platou de servire și se presară cu boabe de piper, scallions și coriandru.