Prăjituri De Nuntă Mexicane

Prăjituri De Nuntă Mexicane
Cookie-urile de nuntă mexicane necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale, apă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nunta va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prăjituri De Nuntă Mexicane, Prăjituri De Nuntă Mexicane, și Prăjituri De Nuntă Mexicane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, cremă untul și zahărul. Se amestecă vanilia și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați făina și migdalele, amestecați până se omogenizează. Acoperiți și răciți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Formați aluatul în bile sau semilune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
AluatAluat
5
Așezați pe o foaie de cookie nepregătită și coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigaie pentru a se răci pe rafturile de sârmă. Când cookie-urile sunt reci, se rostogolesc în zahărul cofetarilor. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiNuntă
Revista