Prăjituri De Masă Umplute Cu Salvadoran
Reteta Salvadoran umplute prăjituri Masa este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 160 de calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, fasole, mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri Dulci De Masă Prăjite, Prăjituri de porumb Masa cu ouă Poșate, și Prajituri Masa prajite cu branza (Arepas de Queso) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați împreună brânza, fasolea, coaja de porc și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare cu mâinile, apoi apăsați ferm amestecul în bile de 16 (1 1/2 inch) (pentru umplere).
Combinați făina de tortilla, apa și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și frământați cu mâinile până se formează un aluat uniform, aproximativ 1 minut. (Aluatul trebuie să fie umed, dar nu lipicios. Dacă este necesar, frământați puțin mai multă făină de tortilla sau apă în aluat.)
Aplatizați 1/4 cană de aluat între palmele umezite într-un disc de 4 inci. Wrap disc în jurul valorii de o minge de umplere, anexând-o, și forma într-o minge netedă. Refaceți între palme într-un disc de 4 inci (grosime de 1/2 inch; umplerea ar trebui să rămână ascunsă). Puneți o tavă căptușită cu folie de plastic și acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea. Faceți încă 15 pupuse.
Încălziți o plită comală sau mare (cu 2 arzătoare) la foc mediu-mic până când este fierbinte, cel puțin 2 minute.
Ungeți ușor cu ulei, apoi gătiți pupusas în loturi, rotind și apăsând ușor cu o spatulă metalică la fiecare 2 până la 3 minute, până când sunt cruste și rumenite în pete (unele brânzeturi se pot scurge), 10 până la 12 minute în total pe lot.
* Pupusele pot fi formate (dar nu fierte) cu 2 ore înainte și răcite, acoperite cu folie de plastic. * Pupusas sunt cel mai bine consumate imediat, dar pot fi păstrate calde într-un cuptor de 250 de litri F în timp ce gătiți loturile rămase. Recrisp pe comal 1 minut pe fiecare parte înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.