Prăjituri de lavă de ciocolată cu cremă de fistic
Prăjituri de ciocolată lavă cu crema de fistic este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, ouă, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Prăjituri De Ciocolată Cu Lavă, și Prăjituri De Lavă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fisticul într-un robot de bucătărie; procesați până se formează o pastă sfărâmicioasă (aproximativ 3 1/2 minute), răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Așezați 1/4 cană unt de fistic, 1 1/4 căni zahăr, cacao, ouă și albușuri de ou deasupra unui cazan dublu; amestecați bine cu un bici.
Adăugați ciocolată; gătiți peste apă fierbinte până când ciocolata se topește și zahărul se dizolvă (aproximativ 3 minute).
Se ia de pe foc; adăugați praful de copt și vanilia. Se amestecă cu un bici până se omogenizează. Puneți aluatul în 12 căni de brioșă acoperite cu spray de gătit. Se răcește 2 ore.
Așezați restul de 1/4 cană unt de fistic și 1/2 cană zahăr în robotul de bucătărie; puls de 4 ori sau până la combinare.
Adăugați lapte și sare; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-o cratiță mică; aruncați solidele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe 4 minute sau până se îngroașă.
Scoateți din căldură; se toarnă într-un castron. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 45
Coaceți prăjiturile la 450 timp de 9 minute sau până când sunt aproape setate (centrele nu vor fi ferme).
Se lasă să se răcească în tigaie 5 minute. Invertiți fiecare tort pe o farfurie de desert; stropiți cu sos.
Garnisiți cu zahăr pudră, dacă doriți.