Prăjituri De Fasole Neagră Cu Cremă De Chipotle

Prăjituri De Fasole Neagră Cu Cremă De Chipotle
Torturile de fasole neagră cu cremă Chipotle necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 250 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, sâmburi de porumb, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Torturi De Fasole Neagră Cu Chipotle Zesty, Torturi De Fasole Neagră Cu Chipotle Zesty, și Torturi de Quinoa cu cartofi dulci Chipotle și fasole neagră cu sos cremos de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati primele 4 ingrediente in 2 lingurite de ulei fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
3
Mash 1 1/2 cani fasole neagră într-un castron mare. Amestecați fasolea neagră rămasă, amestecul de ardei gras roșu, chimenul și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați 1/2 cană pesmet, coriandru, maioneză și ou, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
(Keebler)(Keebler)
5
Formați amestecul de fasole neagră în 8 (1/2-inch grosime).
6
Așezați chiftelele pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară. Acoperiți și răciți 1 oră. Patties refrigerate ușor de dragat în restul de 1/4 cană de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Gatiti 4 pateuri in 2 lingurite ulei fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 4 patties și 2 lingurițe de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se servește cu cremă de Chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista