Prăjituri De Dovleac Alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu dovleac alb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 375 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, zahăr de cofetari, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de rom alb-negru, prăjituri cu cană de ciocolată albă cu afine, și Afine-Prăjituri Cu Cană De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie Bundt "muffin" cu 6 numere și o tigaie Bundt "brownie" cu 12 numere cu spray de gătit antiaderent. Dacă nu aveți Tigăi bunt pot fi folosite tigăi de brioșă obișnuite. Amestecați rapid amestecul de pâine cu apă sau cidru de mere, ulei și ouă. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigăi.
Coaceți până când aurul și scobitoarea introdusă în centru ies curate. 12 până la 14 minute pentru tigaia "brownie", 15 până la 18 minute pentru tigaia "brioșă".
Se transferă într-un suport și se răcește complet. ;
Pentru glazură: într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, lichiorul portocaliu și amestecați cu un bici până la neted.
Transferați glazura într-o pungă mare de plastic sigilabilă și decupați colțul pungii cu o foarfecă.
Stropiți glazura peste fiecare tort și presărați cu zahăr șlefuit.