Prăjituri de Crab și maioneză Curry cu salată de mere
Torturi reteta Crab si maioneza Curry cu salata de mere ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry, tarhon, crab forfetar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu, Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu, și Prăjituri de Crab cu maioneză de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți 1/4 cană de maioneză cu 1/2 linguriță de pastă de curry; rece.
Într-un alt castron, combinați maioneza rămasă cu crme frache, suc de lămâie, arpagic, pătrunjel, tarhon și măr tăiat cubulețe. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți crabul, formați-l în 4 torturi și acoperiți-l cu panko.
Transferați prăjiturile de crab pe o foaie de copt ușor unsă; se răcește.
Preîncălziți broilerul și poziționați un raft la 8 inci de căldură.
Stropiți prăjiturile de crab cu 2 linguri de ulei și fierbeți timp de aproximativ 12 minute, întorcându-se o dată, până devin aurii și crocante.
Transferați prăjiturile de crab pe farfurii.
Într-un castron mediu, bateți restul de 2 linguri de ulei cu 1/2 linguriță de pastă de curry și oțet și condimentați cu sare și piper.
Adăugați bețișoarele de mere și coriandru și aruncați.
Serviți prăjiturile de crab cu maioneza curry și salata de mere.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.