Prăjituri de Crab peste verdeață amestecată cu sos de lămâie
Prăjituri Crab peste verdeturi mixte cu sos de lamaie ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,9 USD pe porție. O porție conține 229 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, salată verde de primăvară, panko și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de Crab pe verdeață mixtă cu vinetă de arahide, Prăjituri Risotto cu verdeață mixtă, și Verdeață mixtă cu pansament acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de muștar Dijon și următoarele 8 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel. Acoperiți și răciți.
Combinați restul de 1 lingură de muștar Dijon, maioneză și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Îndoiți ușor în 1/4 cană pesmet și carne de crab. Formați amestecul în torturi de 12 (1/2-inch grosime). Patties de dragare în restul de 1 cană pesmet. Înveliți ambele părți ale tortelor cu spray de gătit.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați 6 torturi și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 2 lingurite de ulei și chiftele.
Se servește peste verdeață; stropiți cu pansament.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.