Prăjituri De Crab Cu Vârfuri De Cayenne

Prăjituri De Crab Cu Vârfuri De Cayenne
Cayenne-țepi crab prăjituri este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 189 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pesmet făcut din pâine, carne de crab, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Prăjituri De Crab Cu Vârfuri De Cayenne, Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, și Chile-Prăjituri De Ciocolată Cu Țepi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Se amestecă suficient pesmet (aproximativ 2 căni) pentru a forma un amestec care abia se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
4
Întindeți pesmetul rămas pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Formați amestecul de crab în opt torturi groase de 3/4 inci. Înveliți prăjiturile de crab cu pesmetul rămas, apăsând pentru a adera. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 1 oră. (Poate fi preparat cu 4 ore înainte; Păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabiCrabi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Topiți 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 4 prăjituri de crab; reduceți focul la mediu și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Ștergeți tigaia curată. Repetați cu restul de unt, ulei și prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați prăjiturile de crab în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
9
Serviți imediat prăjiturile de crab cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista