Prăjituri de Crab cu sos Maui
Prăjituri Crab cu sos Maui ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.9 pe portie. O porție conține 224 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Omletă de Crab, sparanghel și Avocado (și instantanee de la Maui), și Torturi de Crab cu sos R. Moulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 12 ingrediente și se modelează în 12 chiftele.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prăjituri de crab și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați spanacul în tigaie și fierbeți 1 până la 2 minute sau până se ofilesc. Se amestecă restul de 2 linguri de unt.
Puneți sosul Maui pe 4 farfurii individuale și acoperiți uniform cu prăjituri de crab. Puneți amestecul de spanac în jurul prăjiturilor de crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.