Prăjituri de Crab cu sos de prune

Prăjituri de Crab cu sos de prune
Nevoie de un pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile de Crab cu sos de prune ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, sos de prune, albus de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Rulouri de salată de Crab cu sos de ghimbir-prune, Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, și Prăjituri de Crab cu sos aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți carnea de crab; apăsați carnea de crab între prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Combinați carnea de crab, 2 linguri de pesmet, smântână și următoarele 4 ingrediente într-un bol mediu; formați amestecul în 4 patties. Torturi de dragare în restul de 1/4 cană de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se pune la foc mediu până se topește margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
5
Adăugați patties și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la aur.
6
Se servește cu sos de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista