Prăjituri de Crab cu maioneză prăjită-usturoi

Prăjituri de Crab cu maioneză prăjită-usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab cu maioneză prăjită cu usturoi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu, Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu, și Prăjituri de Crab cu maioneză de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți maioneză: Preîncălziți cuptorul la 177°. separați căței de usturoi, puneți-l într-un vas de copt și stropiți cu ulei. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Temperatura mai scăzută la200.se curăță usturoiul, se adaugă suc de lămâie și se pasează cu o furculiță. Se amestecă maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Se amestecă țelina, ceapa verde, carnea de crab, maioneza și 2 căni de pesmet; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
CrabmeatCrabmeat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2
Întindeți firimiturile de pâine rămase pe hârtie cerată. Formați ușor amestecul în 8 torturi groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Așezați fiecare prăjitură în pesmet și întoarceți-o la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți prăjituri de crab până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Păstrați cald în cuptor până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
CrabiCrabi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista