Prăjituri de Crab cu maioneză prăjită-usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab cu maioneză prăjită cu usturoi. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu, Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu, și Prăjituri de Crab cu maioneză de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți maioneză: Preîncălziți cuptorul la 177°. separați căței de usturoi, puneți-l într-un vas de copt și stropiți cu ulei. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Temperatura mai scăzută la200.se curăță usturoiul, se adaugă suc de lămâie și se pasează cu o furculiță. Se amestecă maioneza.
Se amestecă țelina, ceapa verde, carnea de crab, maioneza și 2 căni de pesmet; condimentează cu sare și piper.
Întindeți firimiturile de pâine rămase pe hârtie cerată. Formați ușor amestecul în 8 torturi groase de 1 inch.
Așezați fiecare prăjitură în pesmet și întoarceți-o la strat.
Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți prăjituri de crab până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Păstrați cald în cuptor până când este gata de servit.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.