Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu
Prăjiturile de Crab cu rețetă cu maioneză de Chili roșu ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, maioneză, sos de chili-usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu, Prăjituri de Crab cu maioneză de mărar, și Prăjituri de Crab și maioneză Curry cu salată de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă maioneză, sos de chili-usturoi și 1 1/2 linguriță suc de lămâie într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați maioneza chili.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Se adauga ardeiul gras, telina,ceapa si jalape-ul; saut-ul 3 minute.
Se transferă într-un castron mare.
Se amestecă în crab, ou, 1/2 cană maioneză de chili și restul de 2 lingurițe suc de lămâie, apoi 1 1/2 căni pesmet. Formați amestecul de crab în opt prăjituri groase de 1/2 inch, folosind 1/2 cană pentru fiecare. Dragați prăjiturile în restul de 3 1/2 căni de pesmet, întorcându-vă la acoperire.
Așezați pe foaia de copt. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 8 ore.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu. Lucrând în loturi, adăugați prăjituri de crab și gătiți până se rumenesc și fierte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Serviți, trecând separat maioneza de chili rămasă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.