Prăjituri De Crab

Prăjituri De Crab
Prăjituri Crab ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, suc de portocale, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi albusul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, combinați carnea de crab cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați albusul de ou, maioneza, sambalul, arpagicul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți ingredientele ușor, dar bine, având grijă să nu zdrobiți carnea de crab. Formați amestecul în 4 chiftele uniforme; ar trebui să fie umede și să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CrabmeatCrabmeat
ArpagicArpagic
3
Înveliți o tigaie cu ulei vegetal și puneți-o la foc mediu. Prăjiți prăjiturile de crab până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Serviți imediat pe un pat de rucola cu vinetă de roșii cu unt brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
RucolaRucola
UntUnt
TomateTomate
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Când spuma dispare, adăugați șalotul și frunzele de dafin. Gatiti timp de 1 minut pentru a inmuia urechile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați untul rămas și continuați să gătiți până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Adăugați roșiile, sucul de portocale, arpagicul și sherry. Gatiti inca 2 minute doar pentru a descompune rosiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
TomateTomate
ArpagicArpagic
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Se amestecă uleiul de măsline, se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se ia de pe foc și se servește cald cu prăjituri de Crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista