Prăjiturile de ciocolată topită cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1253 calorii, 16g de proteine, și 91g de grăsime. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjituri de ciocolată topită cu sos de zmeură gros, Prăjituri topite cu ciocolată cu sos de căpșuni, și Prăjituri de ciocolată topită cu sos de cireșe.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Pentru a face ganache, topiți 4 uncii de ciocolată cu smântâna grea la un cazan dublu. Se amestecă până se omogenizează și se răcește până când este suficient de ferm pentru a scoate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și unt 8 (7 uncii) ramekins. Înveliți interiorul cu 2 linguri de zahăr, asigurându-vă că atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
3
Într-un castron mediu combinați ciocolata rămasă cu 1 cană de unt la un cazan dublu până se topește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bol
4
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mare bateți împreună ouăle, gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană de zahăr până când sunt palide, groase și ușoare. Cerneti faina deasupra si adaugati extractul de sare si migdale. Îndoiți amestecul de ciocolată răcit până se combină uniform. Împărțiți în mod egal între ramekinele pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
5
Folosind o lingură mică sau o lingură, formați ganache-ul răcit în 8 bile.
6
Puneți 1 în centrul fiecărui ramekin și apăsați ușor în jos pentru a acoperi cu aluatul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
(Prăjiturile pot fi preparate până în acest moment, acoperite și ținute la frigider câteva ore până când sunt gata de coacere.) Aranjați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți până când blaturile arată bine, aproximativ 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Scoateți din cuptor și răsturnați cu grijă ramekinele pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cuptor
9
Se ornează cu sos de zmeură și zmeură rezervată și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
Zmeură
10
Pentru sos de zmeură și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
1
Rezervați 8 zmeură pentru garnitură. Puneți zmeura rămasă printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic. Aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Adăugați cele 2 linguri de zahăr superfin și Kirsch și bateți până se dizolvă zahărul.