Prăjituri De Casă Keebler Fudge Stripe
Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână făină universală, sirop de porumb, ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Prăjituri De Casă Cu Dungi Fudge, Cookie-Uri De Migdale Keebler, și Cookie-Uri Keebler Soft Batch Chocolate Chip (Copycat).
Instrucțiuni
Faceți fursecurile: Preîncălziți cuptorul la 350 km F și pregătiți două tigăi de foi căptușite cu pergament. Folosind un mixer manual sau stand, combinați făina, sifonul, siropul de porumb, untul clarificat și vanilia.
Se amestecă până se formează un aluat neted. Folosiți-vă mâinile pentru a frământa ușor aluatul într-o bilă. Înfășurați cu plastic și dați-l la frigider timp de aproximativ 10 minute.
Pe o suprafață ușor făinată, folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la 1/4" grosime. Rulați o spatulă offset sau un cuțit subțire între aluat și blat, pentru a vă asigura că nu se lipește în niciun loc.Andocați aluatul peste tot cu o furculiță pentru a imita designul ștampilat pe fursecurile cu dungi Fudge reale.Utilizați un tăietor de 3 " pentru a elimina cât mai multe cookie-uri, transferându-le pe foaia de cookie-uri. Folosiți cel mai mic tăietor rotund pe care îl aveți (sau un cuplaj de plastic dintr-o pungă de patiserie) pentru a tăia o gaură din centrul fiecărui cookie. Adunați aceste găuri împreună cu resturile de prăjituri rămase, frământați împreună, reluați, andocați și tăiați din nou.
Coaceți cookie-urile aproximativ 12 minute sau până când se rumenesc ușor peste tot. Se răcește bine.Adunați cookie-urile într-o stivă. Aruncați pergamentul folosit și acoperiți fiecare foaie de cookie cu o bucată proaspătă de hârtie pergament.
Decorați fursecurile: temperați ciocolata (sau pur și simplu topiți) și transferați într-un castron mic. Aruncați fursecurile în ciocolată pe rând, cu bulina punctată în sus. Folosind degetele, ridicați cu grijă cookie-urile înapoi și transferați fiecare pe pergamentul curat. Dacă poate observa o peliculă subțire de ciocolată care acoperă gaura din centru; puteți sufla ușor pe ea pentru a rupe filmul sau atingeți-l ușor cu o scobitoare pentru a face același lucru.Odată ce toate fursecurile au fost acoperite cu ciocolată pe o parte, transferați ciocolata rămasă într-o pungă mică de patiserie prevăzută cu un vârf mic, plan. Puteți utiliza, de asemenea, o pungă de plastic cu o gaură înfiptă într-una corner.In în ambele cazuri, stropiți fiecare prăjitură cu cinci dungi largi.Dacă utilizați ciocolată temperată, aceasta se va configura singură în câteva minute. Dacă utilizați ciocolată topită, transferați prăjiturile la frigider timp de aproximativ 5 minute pentru a solidifica chocolate.In în ambele cazuri, după seturile de ciocolată, curățați fursecurile de pe pergament și păstrați-le într-un recipient etanș. Cookie-urile acoperite cu ciocolată netemperată trebuie păstrate la frigider.