Prăjituri de amarant cu sos de ciuperci

Prăjituri de amarant cu sos de ciuperci
Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 544 calorii. Un amestec de încercați să cumpărați totul organic. iată de ce, stocul de legume, sarea de mare măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Prăjituri de amarant cu ciuperci sălbatice, Risotto De Amarant Cu Ciuperci, și Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci.

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilamarantamarant1(vinete)În timp ce amarantul gătește, turnați 1 lingură de ulei de măsline presat la rece (sau ulei de cocos presat la rece) într-o tigaie și încălziți tigaia pentru aÎn timp ce amarantul gătește, turnați 1 lingură de ulei de măsline presat la rece (sau ulei de cocos presat la rece) într-o tigaie și încălziți tigaia pentru a1(vinete)Așezați boabele de amarant într-o cratițăAșezați boabele de amarant într-o cratiță4puțin dovlecel tocatPiper negru după gustPiper negru după gust4puțin dovlecel tocatSkilletSkillet1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaju crud înmuiatcaju crud înmuiat3ciuperci organice criminiciuperci organice crimini1parmezan rasfăină de fasole garbanzo (poate folosi orice făină fără gluten)făină de fasole garbanzo (poate folosi orice făină fără gluten)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfăină de fasole garbanzofăină de fasole garbanzo12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi goya®usturoi goya®8Odată ce șalotele și usturoiul sunt rumenite, adăugați ciupercile feliate în tigaie și gătiți aproximativ câteva minute până când sunt moiOdată ce șalotele și usturoiul sunt rumenite, adăugați ciupercile feliate în tigaie și gătiți aproximativ câteva minute până când sunt moi4Mărci: aproximativ: prăjituri și 2 căni de sos / timp de preparare: 45 minuteMărci: aproximativ: prăjituri și 2 căni de sos / timp de preparare: 45 minute2cp. legume (de exemplu, spanac)miso alb moalemiso alb moale1Felieridicați toate ciupercile și puneți-le deoparte. Aruncați pătrunjel proaspăt tocat în cratiță cu boabele de amarantridicați toate ciupercile și puneți-le deoparte. Aruncați pătrunjel proaspăt tocat în cratiță cu boabele de amarant3ciuperci shitake organiceciuperci shitake organice1parmezan rasulei de măsline extravirgin (poate înlocui uleiul de cocos presat la rece)ulei de măsline extravirgin (poate înlocui uleiul de cocos presat la rece)0cp. legume (de exemplu, spanac)pătrunjel tocatpătrunjel tocat1ciuperci organice portobellociuperci organice portobello4puțin dovlecel tocatÎți place această rețetăÎți place această rețetă1pinchVârf de sare de mare fină măcinatăVârf de sare de mare fină măcinată4puțin dovlecel tocatSare de mare roz himalaya sau celtică după gustSare de mare roz himalaya sau celtică după gust12 până la 3 căni de vin roșu sec2 până la 3 căni de vin roșu sec4puțin dovlecel tocatSe adaugă șalota tocată și se rumenesc în tigaie timp de aproximativ 2-3 minute. Apoi adăugați un cățel de usturoi zdrobit și gătiți împreună încă un minutSe adaugă șalota tocată și se rumenesc în tigaie timp de aproximativ 2-3 minute. Apoi adăugați un cățel de usturoi zdrobit și gătiți împreună încă un minut1Oreos dublu umplutaminos de nucă de cocos (puteți sub tamari sau nama shoyu dacă glutenul sau soia nu vă preocupă)aminos de nucă de cocos (puteți sub tamari sau nama shoyu dacă glutenul sau soia nu vă preocupă)1cp. legume (de exemplu, spanac)1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilAdăugați bulion de legume și apă pură în amarant și pătrunjel și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce fierbe, lăsați amarantul să continue să gătească la fierbere până când apa este absorbităAdăugați bulion de legume și apă pură în amarant și pătrunjel și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce fierbe, lăsați amarantul să continue să gătească la fierbere până când apa este absorbită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de legume (fă-ți singur)stoc de legume (fă-ți singur)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă purăapă pură1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă purăapă pură4puțin dovlecel tocatȘi pentru că îl iubesc pe YU…Și pentru că îl iubesc pe YU…4puțin dovlecel tocatBlenderulBlenderul4puțin dovlecel tocatReguli de partajare și eu sigur nu-l apreciezReguli de partajare și eu sigur nu-l apreciez2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilÎncercați să cumpărați totul organi Iată de ceÎncercați să cumpărați totul organi Iată de ce
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista