Prăjituri Cu Unt Francez (Madeleine)

Prăjituri Cu Unt Francez (Madeleine)
Torturile cu unt francez (Madeleines) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 107 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Prăjituri Cu Unt Francez (Madeleine), Madeleine Franceze, și Madeleine Cu Unt Brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Unt și făină 12 (3 inch) Madeleine matrite; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeleineMadeleine
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se topește untul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Într-un bol mic de amestecare, bateți ouăle, vanilia și sarea la viteză mare până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Bătând constant, adăugați treptat zahăr; și continuați să bateți cu viteză mare până când amestecul este gros și palid și se formează panglici în castron când bătăile sunt ridicate, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Cerneti faina in amestec de oua 1/3 la un moment dat, pliand usor dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
6
Adăugați coaja de lămâie și turnați untul topit în jurul marginii aluatului. Îndoiți rapid, dar ușor untul în aluat. Puneți aluatul în forme; se va mușca ușor deasupra vârfurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
7
Coaceți 14 până la 17 minute sau până când prăjiturile sunt aurii și blaturile revin când sunt apăsate ușor cu vârful degetului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Folosiți vârful cuțitului pentru a slăbi madeleinele din tigaie; inversați pe raft. Presărați imediat fursecurile calde cu zahăr granulat. Madeleinele se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt coapte. Madeleinele rămase sunt minunate atunci când sunt scufundate în cafea sau ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cookie-uriCookie-uri
CafeaCafea
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Variație: Madeleine de ciocolată: omiteți coaja de lămâie. Creșteți zahărul la 1/2 cană. Înlocuiți 1/4 cană de pudră de cacao neîndulcită cu 2 linguri de făină; se cerne în aluat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista