Prăjituri cu somon și cartofi dulci cu gust Agrodolce și Rucola

Prăjituri cu somon și cartofi dulci cu gust Agrodolce și Rucola
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Prăjiturile cu somon și cartofi dulci cu gust Agrodolce și rucola ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 859 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, sare, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este minunat. Încercați Prăjituri Cu Somon De Cartofi Dulci, Pecan Crusted Dulce Cartofi-Somon Prăjituri, și Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți cartofii într-un vas mic, acoperiți cu apă și dați la fiert la foc mare. Sare apa și gătește până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în oală și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, puneți fileurile de somon într-o tigaie cu vinul, frunza de dafin și suficientă apă pentru a ajunge în vârful fileurilor, dar nu acoperiți. Se aduce la fierbere la foc mediu, apoi se reduce focul la foc mic și se fierbe până se opacă aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Îndepărtați pielea și transferați somonul într-un castron. Se curăță peștele cu o furculiță și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați piureul de cartofi dulci în castron împreună cu condimentele de fructe de mare, jumătate din firimiturile de cracker, oul, cimbru, sosul fierbinte, scallions și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă pentru a combina. Amestecul de tort de pește trebuie să fie suficient de ferm pentru a modela în prăjituri. Dacă este prea umed, adăugați încă câteva firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Încălziți 2 skillets, una lângă alta, 1 cu 2 linguri ulei de măsline extravirgin (2 rotații ale tigaiei) la foc mediu, cealaltă cu 1 lingură ulei de măsline extravirgin (o rotire a tigaiei) la foc mediu-mare. Formați amestecul de somon în 4 (4 inci), înveliți în firimiturile rămase, apoi adăugați-le în prima tigaie. Gatiti prajiturile de peste pana cand sunt aurii, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați ceapa roșie, țelina și usturoiul în a doua tigaie și gătiți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați roșiile, condimentați cu sare și piper, după gust și gătiți încă 2 minute. Se amestecă oțetul în sos, apoi se presară zahărul deasupra și se aruncă pentru a acoperi roșiile. Și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Aranjați prăjiturile de pește pe farfurii individuale de servire alături de rucola. Se acoperă cu gustul agrodolce și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista