Prăjituri cu somon mediteranean cu sos de castraveți

Prăjituri cu somon mediteranean cu sos de castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile cu somon mediteranean cu sos de castraveți. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. Dacă aveți mărar, suc de lămâie, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Prăjituri cu somon și pește alb cu sos de castraveți de hrean, Prăjituri Cu Somon Și Pește Alb Cu Sos De Castraveți De Hrean, și Prăjituri crocante de somon cu Salsa proaspătă de castraveți.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați castraveții, iaurtul, mărarul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a pregăti prăjituri cu somon, îndepărtați oasele și pielea din somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Puneți năutul într-un castron mediu; zdrobiți parțial năutul cu o furculiță. Se amestecă somonul, pesmetul și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați pătrunjelul și următoarele 5 ingrediente (pătrunjel prin albușuri de ou) într-un castron mic; se amestecă în amestecul de somon. Împărțiți amestecul în 12 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați 6 chiftele; gatiti 4 minute. Întoarceți cu grijă chiftelele și gătiți 4 minute sau până devin aurii. Repetați procedura cu 1 1/2 lingurite de ulei și chiftele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Revista