Prăjituri Cu Somon

Prăjituri Cu Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile cu somon. O porție conține 140 de calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, somon, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, Prăjituri Cu Somon, și Prăjituri Cu Somon.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista