Prăjituri Cu Somon
Prăjiturile cu somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 484 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați somon roz, scallions, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, Prăjituri Cu Somon, și Prăjituri Cu Somon.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți cu apă și adăugați 1 linguriță. sare. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Se scurge; se pasează cu unt până se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească.
Se amestecă somonul, mărarul, pătrunjelul și ceapa verde în amestecul de cartofi. Gust; adăugați sare și piper suplimentar, dacă doriți. Bateți 1 ou; se amestecă în amestecul de cartofi. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Împărțiți amestecul în 6bucăți; formați în discuri. Bateți oul rămas.
Așezați făina și firimiturile de pâine în boluri puțin adânci. Înveliți un disc cu făină, îndepărtați excesul de praf, înmuiați-l în ou, apoi înmuiați-l în pesmet; pat pentru a adera. Repetați cu discurile rămase. (Prăjiturile pot fi păstrate acoperite și refrigerate până la 2 zile.)
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile până se încălzesc, 7 până la 8 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.