Prăjituri cu scorțișoară și melasă pentru Moș Crăciun

Prăjituri cu scorțișoară și melasă pentru Moș Crăciun
Scorțișoară și melasă cookie-uri pentru Mos Craciun ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 94 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 244 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de mare nerafinată, ouă pășunate, zahăr din trestie nerafinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Melasă scorțișoară Chip Cookie-uri cu scorțișoară burniță, Cookie - uri melasă Chewy ghimpat cu ghimbir, scorțișoară și smochine, și Scorțișoară-Melasă Mere Coapte.

Instrucțiuni

1
Crema de unt și zahăr împreună până la lumină și pufos.Adăugați încet melasa și extractul de vanilie în amestecul de unt și zahăr, bateți până se combină bine.Se amestecă ouăle bătute până se amestecă bine cu melasa, untul și sugar.In un castron separat, amestecați făina încolțită, sarea de mare nerafinată, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați ingredientele umede cu ingredientele uscate și amestecați până se amestecă bine.Refrigerați aluatul timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore.Preîncălziți cuptorul la 350 F. În timp ce cuptorul se preîncălzește, pregătiți toppingul amestecând împreună 2 linguri de zahăr din trestie nerafinat, 1 lingură de sare de mare nerafinată și 1 lingură de scorțișoară măcinată.Formați două linguri de aluat de biscuiți într-o bilă și rotiți bilele în toppingul de scorțișoară, zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și GalbenăColorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați bile de aluat pe o piatră de copt preîncălzită, apăsați în jos cu dinții unei furculițe pentru a asigura o răspândire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Coaceți fursecurile într-un cuptor preîncălzit la 350 litri F timp de aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista