Prăjituri Cu Pâlnie

Prăjituri Cu Pâlnie
Prăjiturile cu pâlnie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 27 de cenți pe porție. 1039 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de apă, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prăjituri Cu Pâlnie, Prăjituri Cu Pâlnie, și Prăjituri Cu Pâlnie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați lapte, apă și vanilie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ApăApă
LapteLapte
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; bateți în amestecul de ouă până se omogenizează. Într-o tigaie electrică sau într-o friteuză cu grăsimi adânci, încălziți uleiul la 375 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Acoperiți fundul unui canal de pâlnie cu degetul; puneți 1/2 cană de aluat în pâlnie. Ținând pâlnia la câțiva centimetri deasupra uleiului, eliberați degetul și mutați pâlnia într-o mișcare în spirală până când se eliberează tot aluatul (răzuind cu o spatulă de cauciuc, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
PâlniePâlnie
PolonicPolonic
5
Se prăjesc 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Praf cu zahăr de cofetari și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista