Prăjituri Cu Prăjituri Cu Ciocolată
Ciocolata Chip Cookie prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 487 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr brun, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Chip Cookie Prăjituri Pentru Copii, Prăjituri Cu Prăjituri Vegane Cu Ciocolată Fără Gluten, și Cel mai bun cookie de ciocolată / New York Times Cookie de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. căptușiți în interiorul a două tigăi rotunde din metal de 9 inci cu antiaderent sau căptușiți cu folie obișnuită și frecați cu butter.In un bol mare de amestecare, bateți untul și ambele zaharuri până când sunt cremoase folosind viteza medie mare a unui mixer electric. Bate în vanilie. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți în ou. Bateți până se omogenizează.Bateți sarea și bicarbonatul de sodiu. Răzuiți din nou părțile laterale ale bolului.Cu o lingură de amestecare, amestecați treptat făina. Când făina este încorporată, amestecați chipsurile.Împărțiți aluatul în jumătate și așezați fiecare jumătate în centrul tigaiei pentru biscuiți. Cu o spatulă moale sau răzuitor, apăsați în cercuri, lăsând aproximativ o margine de 1/2 inch între marginea tigaiei și aluat (cookie-ul se va răspândi pe măsură ce se coace).
Coaceți unul lângă altul pe raftul central timp de aproximativ 30-35 de minute sau până când cookie-urile apar setate.
Lăsați să se răcească complet în tigaie, apoi ridicați din tigaie și decorați cu icing.To faceți glazură, amestecați untul și zahărul împreună într-un bol de amestecare. Bateți la minim cu un mixer electric, crescând treptat viteza și răzuind părțile laterale ale bolului. Bateți vanilia și adăugați lapte sau smântână câte o lingură până obțineți consistența dorită.
Adăugați un vârf de sare pentru a ridica aroma (numai dacă utilizați unt nesărat și/sau scurtare).