Prăjituri Cu Pecan Caramel

Prăjituri Cu Pecan Caramel
Caramel prăjituri Pecan ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție conține 450 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, nuci pecan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri De Smochine Cu Caramel De Pecan Lipicioase Fără Gluten, Prăjituri De Cartofi Dulci Pentru Bebeluși Cu Sos Lipicios De Caramel-Pecan, și Cupcakes cu Caramel sărat cu Crumble fragil de nucă de cocos Pecan și cremă de unt Elvețiană Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți zahărul și 1/2 cană de apă la fiert într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr de pe partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără a se agita, tigaia învârtită ocazional, astfel încât caramelul să coloreze uniform, până la chihlimbar închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă cu grijă apa rămasă din cană (amestecul se va aburi puternic și se poate rigidiza). Reveniți la fierbere și amestecați până când caramelul s-a dizolvat complet. Dacă este necesar, fierbeți până când este doar siropos, 1 până la 3 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ApăApă
1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Prăjiți nucile pecan într-o tigaie cu 4 fețe în cuptor până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, 8 până la 10 minute. Se răcește și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Puneți 2/3 cană de sirop de caramel răcit într-un castron (economisiți restul pentru a fi folosit ca sos) și adăugați unt, ou și smântână, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
UntUnt
CremăCremă
SosSos
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și zaharurile într-un castron mare. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați amestecul de caramel și amestecați treptat ingredientele uscate până se omogenizează. Îndoiți în nuci pecan. Se răcește, acoperit, până la rece (sau 12 până la 24 de ore pentru cele mai bune rezultate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Unt și ușor făină ramekins, apoi se taie și se potrivesc o rundă de hârtie pergament în partea de jos a fiecărui. Aranjați într-o tigaie cu 4 fețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
5
Împărțiți aluatul între ramekins (aproximativ 1/4 cană fiecare; aluatul va fi rigid).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Coaceți până când prăjiturile se întorc înapoi când sunt presate ușor, 30 până la 35 de minute. Prăjituri răcoroase pentru a se încălzi. Reîncălziți caramelul rămas. Inversați prăjiturile pe farfurii, apoi îndepărtați pergamentul și lingurați o parte din caramel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Prăjiturile pot fi făcute cu 4 ore înainte. Reîncălziți, învelit individual în folie, într-un cuptor de 300 de metri pătrați.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista