Prăjituri Cu Grapefruit Sabayon

Prăjituri Cu Grapefruit Sabayon
Grapefruit Sabayon prăjituri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, suc de grapefruit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Grepfrut Sabayon Gratin, Lemon Sabayon cu Grapefruit, și Limoncello și Meyer Lemon Sabayon cu prăjituri crocante de Macadamia și coajă de lămâie confiată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți la 350 de grade. Ungeți interioarele a șase ramekine de 6 uncii și puneți-le într-un vas de copt sau prăjit pan.In un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și zahărul împreună până se luminează; bateți făina. Urmează sucul de grapefruit, apoi laptele și coaja. Într-un bol separat folosiți un mixer electric pentru a bate albușurile și sarea până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
CuptorCuptor
2
Se adaugă în aluatul de grapefruit și se pliază ușor cu un bici..Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite; așezați vasul de copt în cuptor și umpleți cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
CuptorCuptor
3
Coaceți până se umflă și se rumenesc ușor (dar sabayonul de grapefruit este încă vizibil în partea de jos), 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Serviți cald, praf cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista