Crab & prăjituri de porumb dulce ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 297 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos chile, smântână, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Prăjituri de Crab cu gust de porumb dulce, Pearl Oyster Bar prăjituri de Crab cu Ragout de porumb dulce, și Supa de porumb dulce a lui Reitzer cu prăjituri de Crab Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați ușor crabul, ceapa verde, chile și coriandru într-un bol și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat
Crabi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Cerneti faina si amidonul de porumb intr-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați 2/3 cană de apă rece și ouăle și bateți până se omogenizează. Se amestecă amestecul de crab și boabele de porumb. Amestecul trebuie să aibă consistența smântânii grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Crabi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Configurați grătarul exterior pentru gătit la căldură directă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați o grătar, plancha sau piastra potrivită pentru utilizare pe un grătar în aer liber pe grătar pentru a preîncălzi. Ungeți grătarul cu puțin ulei. Puneți cantități mici de aluat pe grătar și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se serveste cu CR fra fra fra, sos dulce chile și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Pană De Var
1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Sosul dulce chile în stil thailandez poate fi găsit în secțiunea asiatică a supermarketurilor mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
De la grătarul meu: Gătit în aer liber în stil Australian de Pete Evans. Text copyright 2009 Peter Evans; fotografie Copyright 2009 Anson Smart. Publicat pentru prima dată în 2009 de Murdoch Books Australia; publicat pentru prima dată în Statele Unite în 2011 de Weldon Owen, O divizie a Bonnier.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.