Prăjituri Cu Ciocolată Topită Pentru Bebeluși

Prăjituri Cu Ciocolată Topită Pentru Bebeluși
Torturile de ciocolată topită necesită aproximativ 34 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 560 calorii, 7g de proteine, și 39G de grăsime. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, cireșe, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Torturi Americane-Prăjituri Cu Ciocolată Topită, Prăjituri De Ciocolată Topită, și Prăjituri De Ciocolată Topită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mic, aduceți coniacul și sucul de portocale la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați cireșele, fierbeți 1 minut și opriți focul. Înmuiați cireșele în amestecul cald până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Setați un castron rezistent la căldură peste o cratiță cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați ciocolata și untul în castron și lăsați-l să stea pe foc până când ciocolata începe să se topească. Amestecați pentru a combina și continuați să încălziți până când amestecul este neted și ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Scoateți din căldură.
7
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle întregi, gălbenușurile și zahărul până când amestecul devine ușor și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se toarnă ciocolata topită în amestecul de ouă. Bateți în făină până când pur și simplu combinați. Nu amestecați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Unt 6 (4 uncii) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Presărați fiecare ramekin cu 1 linguriță de pudră de cacao și atingeți excesul. Împărțiți aluatul între ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Scurgeți cireșele și puneți câteva cireșe în centrul fiecărui ramekin. Folosiți o lingură pentru a împinge aluatul peste cireșe pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Așezați ramekinele pe o foaie de copt și coaceți timp de 7 până la 9 minute. Exteriorul deserturilor va fi setat, dar centrele vor fi moi.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Pentru a servi, inversați fiecare matriță pe o farfurie și lăsați să stea 10 secunde. Ridicați încet o parte a matriței și tortul va cădea. (Dacă prăjiturile nu vor ieși cu ușurință, serviți-le chiar în cupe.)
14
DB Notă: Aceste deserturi mici sunt ușor de făcut înainte. Refrigerați-le în cupele de copt și când sunteți gata să le coaceți, aduceți-le la temperatura camerei și coaceți ca mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Revista